Czy subskrypcja jest automatycznie odnawiana?

Subskrypcja odnawia się automatycznie w pierwszym dniu nowego cyklu.

Informacja o odnowieniach znajduje się m.in. w części, w której decydujesz się na zakupienie nowego planu w narzędziu:

Regulaminie serwisu, który dostępny jest w stopce strony oraz podczas rejestracji:

A także bezpośrednio w Twoim profilu (data kolejnej płatności):

Odnowienia zatrzymasz poprzez Anulowanie subskrypcji w sekcji Informacje o płatnościach w Twoich Ustawieniach konta.

Jeśli płatność dokonywana jest za pośrednictwem PayPal, subskrypcję anulować musisz w Twoim koncie PayPal.

Kiedy anuluje się subskrypcja?

  • W planie rocznym – po zakończeniu opłaconego cyklu – nie wcześniej niż po roku od daty zakupu planu.
  • W planie miesięcznym – po zakończeniu opłaconego cyklu – nie wcześniej niż po miesiącu od daty zakupu planu.

Odnowienia natomiast możesz anulować w każdej chwili.